ForsideHold & træningTrænere & bestyrelseMeddelelser fra klubbenGalleriGode linksKontaktArkivTilmelding
Kalundborg Gymnastikforening

Meddelselser fra klubben

Forholdsregler i forbindelse med Corona

31/08-2020

Vores formiddags motionshold starter deres træning i næste uge. I den forbindelse skal bestyrelsen meddele, at der i forbindelse med træning i hallen, er visse krav til hygiene, derfor må foreningens yogamåtter ikke bruges til træningen.
Derfor skal man selv medbringe, et tæppe, et håndklæde eller en yogamåtte, hvis man har sådan en.

Hilsen Bestyrelsen

Sæson 2020/2021

26/08-2020

Kære gymnaster
Vi starter nu sæson 2020-21, se de annoncerede tider på forsiden, eller under hold og træning.

Kalundborg Gymnastikforenings
bestyrelse

Endnu en aflysning

12/03-2020

Efter regeringens oplysninger i går aftes, har vi besluttet også at aflyse træningen for vores konkurrencehold, foreløbig i 14 dage. Vi vil holde gymnaster og forældre orienteret via hjemmeside, mail og vores TeamGym gruppe.

Vores planlagte opvisning onsdag d. 25. marts er også aflyst.

Venlig hilsen bestyrelsen

Aflysning

12/03-2020

Bestyrelsen har besluttet at aflyse gymnastikken for foreningens motionshold tirsdag og torsdag de næste 14 dage. Vi vil på vores facebookside og foreningens hjemmeside holde holdene orienteret om udviklingen.
Træningen for foreningens konkurrencehold er ikke aflyst endnu. Her vil vi også orientere her på hjemmesiden og på vores gruppe for Kalundborg TeamGym.
Generalforsamlingen onsdag d. 18. marts er ikke aflyst, da vi ikke forventer mere end bestyrelsen og et par stykker mere.

Hilsen Bestyrelsen

03/03-2020

Vi opfordrer foreningens medlemmer og forældre til at deltage i generalforsamlingen. Der er kun fire medlemmer af bestyrelsen, og vi kunne godt tænke os at være flere.

Ingen træning i vinterferien

10/02-2020

Der er ingen træning i vinterferien for foreningens springhold, Tømmeruphallen har altid lukket i skolernes ferie.

Aflysning af onsdagstræning for springpigerne

13/01-2020

Træningen den onsdag den 22. januar er aflyst for foreningens TeamGym og springpiger.

Mandag den 3. februar er træningen aflyst for TeamGym pigerne, der træner i Kalundborghallen

Aflysninger for motionsholdene

28/10-2019

Træningen tirsdag den 5. og tirsdag den 26. november er træningen aflyst på grund af andet arrangement i hallen.

Træning i efterårsferien

13/10-2019

Kalundborg Gymnastikforenings springhold træner ikke i efterårsferien.

Tirsdagsmotionsholdet træner som sædvanligt, men torsdagsholdet er aflyst, da hallen skal bruges til andet arrangement.

Konkurrencepiger (springpiger)

06/09-2019

Konkurrencepiger og springpiger vil blive opdelt i 2 hold og de endelige træningstider vil blive oplyst på foreningens hjemmeside efter udtagelsen.

Der bliver afholdt udtagelse til 2. træning. 1. træning er 9. september kl. 17.00-18.30. Udtagelse onsdag den 11. september kl. 16.00-18.00
Resultat af udtagelsen bliver mandag den 16. september.

Der er ingen torsdagstræning i uge 37.

Vis ældre meddelelser